Cover up

Deze cover up op mijn linker onderarm liet ik halverwege November 2018 zetten, het doel van deze tattoo was namelijk om enkele “jeugd zondes” te doen verdwijnen.Tijdens mijn puberale jaren kreeg ik het schitterende idee mijn linker onderarm te bekladden door middel van chineese inkt, vandaag ben ik dan ook blij dat ook deze sporen uitgewist zijn.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.